Cookies

Společnost Podlahy Praha s.r.o. se sídlem Komunardů 1154/38, Holešovice, 170 00 Praha 7, IČ 27204910, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 104288 užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem měření návštěvnosti webu, cílení reklamy, přizpůsobení zobrazení webových stránek www.podlahypraha.cz

Cookies pro měření návštěvnosti webu a pro cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu. Funční a technické cookies jsou ukládány vždy - pokud to nezákažete v nastavení prohlížeče.

Údaje, které provozovatel takto získá, mohou být zpřístupněny dalším zpracovatelům, zejména provozovatelům služeb a platforem Google a Facebook.

Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu.

Sbírání údajů o chování návštěvníků webu je aktivováno z podnětu návštěvníka webu, vyjádřeného potvrzením příslušné volby v tzv. cookie liště. 

Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro analytické a marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí odkazu v patičce stránek.

Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo: požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – společnost výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti.

V případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Společnost Podlahy Praha s.r.o. shromažďuje na svých webových stránkách následující soubory cookies:

 

Cookie Typ Popis Doba trvání
_ga Analytics Soubor cookie _ga, nainstalovaný službou Google Analytics, vypočítává údaje o návštěvnících, relacích a kampaních a také sleduje využití webu pro analytický přehled webu. Soubor cookie ukládá informace anonymně a přiřazuje náhodně vygenerované číslo k rozpoznání unikátních návštěvníků. 2 roky
_gid Analytics Soubor cookie _gid nainstalovaný službou Google Analytics ukládá informace o tom, jak návštěvníci používají webovou stránku, a zároveň vytváří analytickou zprávu o výkonu webu. Některá data, která jsou shromažďována, zahrnují počet návštěvníků, jejich zdroj a stránky, které anonymně navštěvují. 1 den
_gat_UA- Analytics Varianta souboru cookie _gat nastaveného službami Google Analytics a Správcem značek Google, který umožňuje vlastníkům webových stránek sledovat chování návštěvníků a měřit výkon webu. Prvek vzoru v názvu obsahuje jedinečné identifikační číslo účtu nebo webové stránky, ke kterému se vztahuje. 1 minuta
PHPSESSID funkční Tento soubor cookie se používá k ukládání stavu návštěvy mezi požadavky na stránky. 30 minut
cc_set, cc_main funkční Tento soubor cookie se používá k ukládání návštěvy mezi požadavky na webu a k uložení nastavení soukromí. 1 měsíc
_fbp Marketing Tento soubor cookie nastavuje Facebook jako součást svých vložených služeb na našich webových stránkách (lajky, sdílení atd.). 3 měsíce
×